Ystävänpäivä

Ystävänpäivä

Leevi hymyilee

Juhlistettiin tänään koulussa ystävänpäivää koko koulun voimin. Oli mukavaa katsella, kun oppilaat kiertelivät keräämässä ystäviltään nimiä paperisydämiinsä. Parasta oli se, että tänään kaikilla oli ystäviä ja kaikkien sydämiin kertyi nimiä. Aina se ei suinkaan mene niin.

Opettajillekin oli tehty kahvioon omat sydämet. Niihin sai jokaiselle jättää palautetta. Mieltä lämmitti erityisesti viesti, jonka mukaan olen nuori, mutta sydämestä sivistynyt herrasmies. Toki ymmärrän, että ystävänpäivä saattoi vaikuttaa palautteen luonteeseen, mutta en nyt jaksa välittää siitä. Tuli iloinen mieli ja sillä hyvä. Työpäivän jälkeen oli mukava ajella kotiin, jossa odottivat minulle tärkeimmät ystävät.

Oheisen kuvan myötä toivotan kaikille sivuseikan lukijoille oikein hyvää ystävänpäivää.

7 thoughts on “Ystävänpäivä

  1. Onpa ihana hymy! Kyllä minullakin on hyvä kamera, mutta ei sillä vaan noin hyviä kuvia ole tullut. Terveisiä vaan oikeasti nuorelle, sydämestä sivistyneelle herrasmiehelle ja hänen unelmavaimolleen!

  2. Samuli V: Kamera on kyllä hyvä. Varsin riittävä minulle ja liikaakin. Kuvaamisessa sen sijaan riittää vielä tekemistä ennenkuin voi puhua hyvästä. Mutta harjoittelu on mukavaa.

    PS. Vieläko tarjous retkestä Liminganlahdelle on voimassa? Jostain syystä kiinnostukseni on herännyt. Ehkä keväämmällä sitten?

  3. Jos vielä pidät minua ystävänäsi, niin toki lähdemme Liminganlahdelle. Mutta lienee ehkä viisasta odotella vielä pari viikkoa, niin saatamme sitten nähdä matkallamme muitakin eläimiä kuin sorsia siinä parkkipaikan viereisessä liejukossa.

    Hienoa, että muistutit asiasta. Mikään ei ole yhtä nastaa kuin juoda lintutornissa kaakaota auringonpaisteessa. Ja pullaa syödä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *