Joulun iloa Sinulle!

Joulun iloa Sinulle!

Rauhaisaa joulunaikaa on vähän utopistista toivoa ainakaan meille, mutta joulurauhaa sydämeen, joulun iloa mieleen ja hyvää uutta vuotta, niitä toivotan kaikille!

2 thoughts on “Joulun iloa Sinulle!

 1. Vastakohdissa huomaa Elämän rikkauden – rauhaisa voi olla myös riemuisa 😉 vaikka joskus remuisakin hetki, kun se perusrauha on – sitäpaitsi vaihtelussa on taikaa.
  EEVAn nimipäivä meinasi mennä Jouluaaton juhlassa – toki se teillä aina huomataan!
  Kiitos ihanasta kuvasta – ja kiitos Musiikista, jota saimme Oratorion täydeltä, ja kirkon, nauttia viime aikoina Oulussa myös sinun, Eeva Maija, ansiosta. ACH, oi ach Bach!
  Elämysjoulua ilman ahdistusta – lepoa tarpeeseen ja iloa arkeen, kun aika on!

 2. IHANA, jouluinen kuva! Tulee niin ikävä teitä!
  Meillä oli tällä kertaa rauhallinen joulu, mikä ei tehnyt ollenkaan pahaa :-). Syötiin, poltettiin kynttilöitä, luettiin ja pelattiin, varsinkin Sanajahtia ;-). Tehtiin lumitöitä, koska lunta satoi joka päivä. Ilma oli sopiva, paitsi Tapaninpäivän aamuna oli -17, joka sitten iltaa kohti lauhtui kolmeen asteeseen.
  Yöllä hiiri oli käynyt kaapin päällä syömässä viidesosan yhdestä suklaalevystä. Onneksi vain yhden viidesosan ja vain yhdestä.

  Täällä Sivuseikassa tulee pistäydyttyä viikottain, vaikka en aina osaakaan kommentoida. Kirjoitukset ovat niin hauskoja ja osuvia! Sinulla, Eevamaja, on todella sana hallussasi ja silmää havaita arkisissa asioissa kirjoittamisen ja periaatteellisen pohdinnan aiheita. Kiitos niistä :-). Mukavaa joululomaa, sekä uuden vuoden 2013 alkua sinne ihan jokaiselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *