Joulun odotusta

Meillä odotetaan joulua jo kovasti. Joululoma on käytännössä alkanut (vaikka maanantaina pitää vielä käväistä koulussa laulamassa joululauluja ja todistuksia jakamassa). Jouluvalmistelut ovat hyvässä vauhdissa; pipareita leivottu, joulukuusi haettu, suuri osa siivouksista siivottu… Tuttu jännitys alkaa vallata mieliä, on mukava tunnelma.

Tänä vuonna jouluperinteissämme on kuitenkin yksi asia toisin kuin edellisinä jouluina. Päätimme, että emme (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) lähetä perinteisiä joulukortteja lainkaan. Joulukortti tulee nyt jaettua vain sivuseikan välityksellä, säästyneillä rahoilla ostimme meille kaikille yhteiseksi iloksi toisenlaisen joululahjan.

Hyvää Joulua 2008

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.