Mihinkäs koira karvoistaan pääsee…

Edellisestä kirjoituksesta voisi varmaan päätellä, että idyllinen maalaiselämä lampaankasvatuksineen ja kanaunelmineen on saanut minut jotenkin pois tasapainosta. Siis sillä tavalla, että kumisaappaat tuntuisivat hyvältä jalassa ja lampaanrapsutus olisi nurmikon leikkuun jälkeen ehkä se kaikkein addiktiivisin asia elämässä.

Valitettavasti näin ei suinkaan ole päässyt käymään. Ainakaan en sitä myönnä. Tosin pakko tunnustaa, että henkinen tasapainoni oli hetken epätasapainossa, kun pitkästä aikaa söin itsetehtyä kebappia. Tai no, Eeva Maija sen kyllä teki…

Loputkin epäilykset hälventääkseni jatkan aiheilla, jotka ovat kenties enemmän omiani.

  • Päivitin sivuseikan julkaisualustana toimivan wordpressin uusimpaan versioonsa. Kaikki taitaa olla vielä vähän sekaisin, mutta korjailen kunhan kerkiän.
  • Valokuva-albumi meni ihan solmuun, pitää korjata.
  • Kodinhoitohuoneessa on jo kaappi poikineen. Vihdoinkin remontointi onnistuu ”vähän kerrallaan”-periaatteella.
  • Odotan kovasti tiistaita.

8 kommenttia artikkeliin ”Mihinkäs koira karvoistaan pääsee…

  1. Liian jännittäviä juttuja, kuten tuo tiistaiarvoitus. Mitä ihanaa tänään voi tapahtua? t. nimim. Minäkö pessimisti

  2. Tänään on tiedossa kyllä mukava tapahtuma. Minun täytyy valmistautua siihen erityisen huolella, syömällä koko iltapäivän tomaattipäällysteisiä ruisleipiä, puolen tunnin välein. Meillä onkin ruisleipä kortilla tällä hetkellä, joten ei muuta kuin penkomaan pakastearkkua jos sieltä vielä jotain löytyisi.

  3. Hmm.. Missään ei ole vieläkään paljastettu mitä tiistaina todella tapahtui 🙂 Älkää pitäkö hullua jännityksessä…

  4. Niin, tarkoitus oli kyllä pitää tieto omana, mutta kun sitä nyt on täällä ihmetelty niin kerrottakoon. Kyseessä oli ravintolareissu erään ystäväpariskunnan kanssa. Heille iso kiitos viimeisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.