Suomen Turku

Kohtapuoliin mieskuoromme tilaama linja-auto starttaa ja kääntää keulansa kohti Suomen Turkua. Kyydissä istun minä, armaan vaimoni kanssa, sekä tietenkin lukematon määrä mieskuorolaisia ja orkesterilaisia. Reissun tähtäimenä on huomisillan konsertti Turun tuomiokirkossa kello 18. Ohjelmisto koostuu pääasiassa wanhoista wirsistä, joita jo keväällä on tallennettu äänilevylle.

Tavataan Turuss…

4 kommenttia artikkeliin ”Suomen Turku

 1. Mukavaa reissua, kajauttakaa komeasti.
  Emppu-siskolle onnea syntymäpäivän johdosta! Lahja tulee myöhemmin.

 2. Oli mahtava kokemus, lähdimme Espoosta Lotan ja Samin kanssa ihan varta vasten.
  Turun tuomiokirkossa melkein etupenkissä kuunneltiin ja saimme välillä itsekin laulaa. Laulumme onnistui niin hyvin, että Samin vieressä istunut vanhempi täti kysyi tilaisuuden päätteeksi olemmeko mekin Oulusta. Kertoi sitten luullensa niin, kun lauloimme niin komeasti:-)

  Asiantuntijajäsenemmekin (entiset Candominolaiset) antoivat täyden tunnustuksen Weljille ja säestäjille.

  Mukava retki, kun vielä tullessa Turkuun löytyi pari Geokätköäkin.

  Ja tilaisuuden jälkeen syötiin hyvin Dennis-pizzeriassa.
  Illan päätteeksi ajeltiin 7 hengen voimin Passatilla kristilliselle opistolle eikä saatu poliisiltakaan nuhteita.

 3. Kiitokset Heikki-pappa ja koko porukka siitä, että tulitte. Erityisesti Samulille oli iso asia, että saitte kuulla ja nähdä mieskuoroa, joka on ollut hänelle tärkeä harrastus kuuden vuoden ajan.

  Nyt Samulia askarruttaa kovin, miten hän pärjää ilman kuoroharrastusta. Kun elinikäkin uhkaa lyhentyä jos nyt lopettaa. Synkältä näyttää. Tämän perheen emäntä ei tahdo innostaa kovinkaan hanakasti miestään tiettyihin seurakunnan kuoroihin, koska tiedossa olisi lähinnä viikonlopulle sijoittuvia keikkoja. (Kanttori-perheenäitinä olen jo aika tavalla kypsynyt vkl-töihin.) Olisi herkkua, jos yksi päivä viikossa olisi vapaa koko perheellä. 😛

  Kiitokset Espoon pappa ja mummi myös illan tarjoamisista. Minä nautin reissusta täysin siemauksin, kuten myös Samppa. Kyllä se tässä elämäntilanteessa on luksusta kaikin puolin. Loppumatkasta pieni räyhähenki meinasi kylläkin vallata väsyneen mieheni, koska vieressä istuva emäntä ”höpötti” aivan liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.